Sponsoring

[oud] Commando’s gemobiliseerd…

om samen de sponsoring operatie “soft-shell” tot een succes te maken!

Nunc Aut Nunquam, dat is onze lijfspreuk die we na 5 jaar op 25 maart 2017 weer met elkaar laten horen. Net als vijf jaar geleden hebben we vanuit de Commando Business Club samen met de Reüniecommissie van het KCT de handen in elkaar geslagen om de reünie van 2017 d.m.v. sponsoring wederom tot een groot succes te maken. Samengebundelde krachten maken immers het onmogelijke mogelijk. En al doende ervaren we allemaal de verbondenheid en de trots op ons KCT.

Op dit moment zijn er al meerdere oud-commando’s actief met de voorbereiding van de Reünie van 2017. Vanuit de Commando Business Club is de sponsoring operatie “Soft shell” opgezet om de benodigde gelden te verzamelen. Het geld dat we binnenhalen wordt gebruikt om alle reünisten een prachtig, verbeterd soft shell jack aan te bieden waarmee we die dag de straat op zullen gaan. Verder regelen we een groot aantal zaken die praktisch nodig zijn bij het vieren van een reünie.

Nu hebben we jouw hulp nodig om deze operatie financieel en organisatorisch tot een succes te maken.

Net als 5 jaar geleden hebben we een aantal sponsorpakketten samengesteld, waarmee je jouw bedrijf/activiteit kan promoten. We verwachten zo’n 3500 commando’s en sluiten de landelijke persaandacht zeker niet uit.

Er zijn vier sponsorpakketten, variërend van een naamsvermelding van uw bedrijf op speciaal geplaatste containers, vlaggen op het terrein en een banner in de tent tot een banner van 20 meter op onze markante klimtoren. Ook een banner in de tent met een uniek kistje met de echte Commando Whisky met het speciale reünie logo behoort tot de mogelijkheden.

Nunc Aut Nunquam!

Teken nu in want de sponsorpakketten zijn exclusief en beperkt beschikbaar!

Voor meer informatie over het meehelpen en de verschillende sponsorpakketten kan je nu contact opnemen met:

• Martin Oosterlaken – 06 4779 3822

• Wim Rohmensen – 06 2097 0532

• John van den Enden – 06 2292 7514

Of stuur een e-mail aan info@commandobusinessclub.nl.

Meer informatie over Operatie ‘Softshell’ en de verschillende sponsorpakketten kun je hier downloaden.

 

logo commandoreünie 2017

MELD JE AAN ALS ASPIRANT LID
EN BREID JE NETWERK VANDAAG NOG UIT!

Ik doe het!
Design: SHERPA grafisch ontwerp | Realisatie: Teqz